Bežkárske trate nad Liptovskou Kokavou

Bežkárske trate nad Liptovskou Kokavou

 Na niektorých miestach počasie pripomína jar, ale na severe je ešte stále zima. A teda aj bielo. Napríklad v Liptovskej Kokave, kde teraz v zime chodia turisti zďaleka. Lákajú ich tam výborne upravené bežkárske trasy. A tak keď Sylvia Hoffmannová vyšla k roľníckemu družstvu, jej sprievodca hneď dával informácie bežkárom, ktorí prišli až od Trnavy. Čo ich priviedlo pod Tatry?

Kokava I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak sa vyberiete bežkovať na výborne upravované trate nad Liptovskou Kokavou, môžete sa tešiť aj na estetický zážitok. Výhľad na okolité hory je naozaj skvostný a máte ho celý čas. Ale Sylvia Hoffmannová so správcom tratí Petrom Vrbičanom testovali stopu v inverznej hmle. O to viac času mali na rozprávanie: Peter hovoril aj o tom, prečo lyže so šupinami nie sú vhodné na korčuľovanie:

Kokava II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kto si chce zabehať na lyžiach nad Liptovskou Kokavou, má výbornú možnosť v sobotu 18.2.2017: Budú tam mať Lyžiarsky deň na bežkách  po Kokavskom chotári. Štart bude pri roľníckom družstve na hornom konci obce ráno medzi 9,30 a 10,00 hod.

Galéria

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame