Lesnícky náučný chodník Bolešov – Krivoklát

Lesnícky náučný chodník Bolešov – Krivoklát

 Každý prázdninový piatok vám ponúkame prechádzku po lese. Dnes váz zoberieme do Bielych Karpát. Po lesníckom náučnom chodníku z Krivoklátu do Bolešova nás prevedú pracovníčky Odštepného závodu Považská Bystrica Lesov Slovenskej republiky Jana Mjartanová a Eva Gabovičová. Nahrávala Sylvia Hoffmannová:

Bolesov Krivoklat I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Biele Karpaty nepatria medzi naše najvyššie pohoria, no sú v nich známe kopce, napríklad ten najvyšší - Veľká Javorina. Ak chcete z Bielych Karpát spoznať viac, odporúčame náučný chodník z Bolešova do Krivoklátu, ktorý sa dá prejsť aj v opačnom smere. Práve tak viedli pracovníčky Odštepného lesného závodu Považská Bystrica Eva Gabovičová a Jana Mjartanová Sylviu Hoffmannovú.

Bolesov Krivoklat II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Lesnícky náučný chodník z Krivoklátu do Bolešova má niečo cez 8 kilometrov a nie je náročný, pretože trasa vedie po asfaltovej lesnej ceste. Značka je aj pri horárni Chrastková, kde možno stretnú domáceho horára Pavla Gerega. Pridal sa k svojim kolegyniam z Odštepného lesného závodu Považská Bystrica Jane Mjartanovej a Eve Gabovičovej, keď zobrali na chodník Sylviu Hoffmannovú. Kým sa pohli od horárne, ešte chvíľu sa rozprávali:

Bolesov Krivoklat III Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame