Aktivity Nízkoprahového centra v Jelšave

Aktivity Nízkoprahového centra v Jelšave

 Zažiť niečo nezvyčajné, vyskúšať si vlastné sily, rozvíjať sa – to všetko robia deti, ktoré chodia do nízkoprahového centra Jordán v Jelšave. Centrum funguje pod YMC-ou, teda Kresťanským združením mladých ľudí. Ako sa presvedčila Sylvia Hoffmannová, v centre nájdu deti a mladí veľa možností. Majú tam napríklad tanečný krúžok. Hoci doň chodia už pár rokov, ako hovorí Miroslav Hrivnák, ktorý v centre pracuje od jeho založenia v roku 2012, deti sa ešte majú čo učiť. Aj od koho:

Jordan aktivity I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V nízkoprahovom centre Jordán v Jelšave sa stretávajú deti a mladí najmä po vyučovaní. Ale dospelí s nimi neraz pracujú aj cez víkendy alebo cez prázdniny. Mnohí si dodnes pamätajú na letný tábor, kde sa chlapci učili, ako zvládať vlastnú agresivitu. Sylvia Hoffmannová sa pýtala pracovníka centra Miroslava Hrivnáka, či teda vedia pomôcť mladým v Jelšave zvládať túto silnú emóciu:

Jordan aktivity II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dievčatá vďaka tanečnému krúžku trávia zmysluplne svoj voľný čas. Tak, ako veľa mladých, ktorí chodievajú do nízkoprahového centra Jordán v Jelšave.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame