Literárna tvorba zrakovo postihnutých

Literárna tvorba zrakovo postihnutých

 Nejeden zdravý človek si často neuvedomuje, aké bohatstvo v skutočnosti má. Na druhej strane, ani rôzne zdravotné hendikepy sa nemusia stať brzdou v rozmanitých aktivitách. Keď človek chce, dokáže mnohé. Napríklad aj nevidiaci čítajú a píšu, stretávajú sa a svoju tvorbu porovnávajú. Presvedčil sa o tom redaktor Marcel Páleš na podujatí Klubovanie na cestách v pobočke Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na sídlisku Fončorda v Banskej Bystrici. Viac mu povedala manažérka knižnice Soňa Šóky.

Kniznica I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Priestory pobočky Verejnej knižnice Mikuláša Kováča na sídlisku Fončorda poskytujú návštevníkom naozaj bohaté možnosti. Tou najnovšou je dokonca aj výťah pre ľudí na vozíčku. Na jedinečnú novinku sa Marcel Páleš opýtal riaditeľa knižnice Petra Klinca.

Kniznica II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

image013.jpg image010.jpg image011.jpg instalacia schodiskovej sedacky 015.JPG instalacia schodiskovej sedacky 077.JPG instalacia schodiskovej sedacky 072.JPG podujatie-Klubovanie nacestach 005.JPG image001.jpg instalacia schodiskovej sedacky 078.JPG image002.jpg image003.jpg image004.jpg image008.jpg image007.jpg image005.jpg image006.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame