Ráno na Osnici

Ráno na Osnici

 Predstavte si tmu tmúcu a nad hlavou more hviezd: v takejto atmosfére začneme prechádzku v Malej Fatre. Sylvia Hoffmannová sa do prírody vybrala doslova uprostred noci – spolu so starostkou Párnice Miladou Antalovou a s vedúcim strážnej služby Národného parku Malá Fatra Michalom Babničom. Nevyrazili na obyčajnú túru, ale na kontrolu:

Osnica I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V Rádiu Regina sme na kontrolnej prechádzke, pretože podľa návštevného poriadku Národného parku Malá Fatra v noci sa nemožno prechádzať po turistických chodníkoch. Cestou na Osnicu spolu s vedúcom strážnej služby Národného parku Michalom Babničom a starostkou Párnice Miladou Antalovou si Sylvia Hoffmannová overila, že turisti to rešpektujú; nestretli nikoho. Možno aj preto, že počasie nebolo ideálne: vietor tlačil pocitovú teplotu poriadne dolu. Skrehnutá trojica zastala pod vrcholom Osnice, kde fúkalo slabšie. Sylvia to využila a spýtala sa párnickej richtárky, kde by zobrala hosťa na výlet v okolí svojej obce:

Osnica II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na Osnicu v Malej Fatra sa dostanete po modrej značke z Párnice približne za 3,5 hodiny. Len o trochu dlhšie vám to bude trvať po modrej z Terchovej–Bieleho potoka.

Galéria

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame