Cyklistika v okolí Svitu

Cyklistika v okolí Svitu

 V horúčavách je dobré vyraziť na túru skoro ráno, kým je ešte chladnejšie. To platí aj pre cykloturistov. Navyše v tomto rannom čase neotravujú ovady. A tak sa nebudete musieť oháňať ako Sylvia Hoffmannová, keď zastala na trase, na ktorú ju zo Svitu zobral riaditeľ cyklistického podujatia “Horal víkend“ Ivan Zima. Prešli si rodinnú trasu s názvom HORAL DEJZY. Vedie najprv po cyklochodníku a potom do Lopušnej doliny.

Svit I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Veru, deti sú na bicykli občas rýchlejšie, ako rodičia. Ak si to chcete vyskúšať, môžete – v sobotu 12.8. Vo Svite a okolí pripravujú preteky pre verejnosť  a jednou z kategórií sú rodinné tímy. Družstvo tvorí minimálne jeden dospelý a jedno dieťa; prejdú spolu 17 kilometrov s prevýšením 250 metrov. Alebo si zvoľte niektorú z ďalších trás. Najdlhšia a najťažšia vedie až na Kráľovu hoľu.
Ale vráťme sa na Dejzy trasu:  najmenšie deti môže rodič viezť, väčšie pôjdu samy. No trasa nevedie len po rovine:  Sylvia Hoffmannová mala čo robiť, kým vyšla na najvyšší bod v pohorí Kozie chrbty.

Svit II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak si v sobotu zvolíte najdlhšiu trasu na Kráľovu hoľu a späť, tak prejdete to isté, čo nasledujúci deň najlepší horskí cyklisti na našom kontinente. Uskutočnia sa tam Majstrovstvá Európy v horskej cyklistike.

Galéria

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame