Ako prekvapiť dámu k MDŽ

Ako prekvapiť dámu k MDŽ

Odporúčaní, ako potešiť dámy v našom okolí na MDŽ, je množstvo. Nejeden muž sa dnes pýta, čím potešiť ženu v tomto roku. Chlapci z Reginy Stred hľadali univerzálnu odpoveď spoločne. Čo ich inšpirovalo? Ako prvého sme sa opýtali iniciátora nápadu - moderátora Petra Magurského.

„Hneď ako som zistil, že mi ranné vysielanie vychádza na tento výnimočný deň, povedal som si, že našim polovičkám, matkám, dcéram a všetkým dámam v okolí ho treba spríjemniť pekným slovom. V redakcii na to máme hneď niekoľko znelých mužských hlasov a k tomu básnické črevo Marcela Páleša - tak prečo ich nevyužiť."

Prečo práve takýmto spôsobom vyjadriť úctu a vďaku ženám.

„Dámy v súčasnej situácii nezoberieme ani do reštaurácie či do divadla. Aspoň týmto spôsobom im môžeme ukázať, že sú pre nás potrebné, dôležité a výnimočné. A myslím si, že sa to podarilo."

Marcel Páleš, jeden z hlasov nášho vysielania, sa okrem moderovania venuje aj umeleckej literárnej činnosti. Keď dostal žiadosť o pomoc, neodolal a svoju odpoveď uchopil tvorivo.

„Práve som vysielal, keď mi Peťo povedal o výzve zapojiť sa do tejto našej slovnej reťaze. Tak som si na jednej strane pomyslel na poslucháčky Reginy Stred, na strane druhej na manželku, nuž a kým sa vysielanie skončilo, vystrúhal som nejaké tie ruže zo slov, previazané rýmom. Pre potešenie a úsmev."

A výsledok? Presvedčte sa sami v nahrávke.

Želanie k MDŽ Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



foto: pexels.com

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame