Umenie a kreativita môžu byť veľkým zdrojom radosti

Umenie a kreativita môžu byť veľkým zdrojom radosti

S umelkyňou Zuzanou Badinskou z Banskej Bystrice

V rubrike Radosť zo života sme vám predstavili dizajnérku, tanečníčku a lektorku Zuzanu Badinskú z Banskej Bystrice o ktorej platí, že radosť jej robí tvorba vo viacerých oblastiach. Je to multitalentovaná dáma, ktorá sa venuje kreatívnym veciam, ale aj odovzdávaniu týchto zručností iným. Zuzane Ševčíkovej o tom pani Zuzana porozprávala konkrétnejšie.

Zuzana Badinska 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


zuzana badinska.jpg

Môže spôsobovať obrovskú radosť, a to spojenú radosť z pohybu a hudby. Zrejme už viete alebo aspoň tušíte, že hovoríme o tanci. Zuzana Badinská, kreatívna umelkyňa, ktorú vám predstavujeme, sa venuje orientálnemu brušnému tancu. Zuzanu Ševčíkovú okrem iného zaujímalo, ako sa pani Zuzana k tejto záľube dostala.

Zuzana Badinska 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Okrem toho, že je výrobkyňou miniatúr domčekov, že vyučuje orientálne brušné tance, venuje sa aj odovzdávaniu zručností iným ľuďom. Tvorivé dielne robí pre rôzne vekové skupiny. Kde všade pôsobí ako lektorka?

Zuzana Badinska 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzana Ševčíková vám Zuzanu Badinskú postupne predstavila ako autorku miniatúrnych domčekov, lektorku orientálnych brušných tancov a rôznych tvorivých dielní. Ďalšia oblasť, ktorej sa Zuzana Badinská venuje, sú šperky.

Zuzana Badinska 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame