Sezónnosť a lokálnosť potravín je pre nás stále dôležitejšia

Sezónnosť a lokálnosť potravín je pre nás stále dôležitejšia

Vraciame sa ku svojim koreňom?

V súčasnosti sa kladie čoraz väčší dôraz na to, čo jeme, a odkiaľ jedlo, ktoré konzumujeme, pochádza. Sezónnosť a lokálnosť potravín je pre nás dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Alebo sa len vraciame späť k svojim koreňom? Aj o tom sa Petra Jusková rozprávala s Ľubom a Annou Hríbikovcami, ktorí na Horehroní prevádzkujú rodinný penzión a chystajú sa čoskoro otvoriť aj pekáreň.

Lokalne jedla Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


ilu. foto: pexels.com

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame