S horskou vodkyňou na Baranie rohy

S horskou vodkyňou na Baranie rohy

Zoberieme vás do Vysokých Tatier

S horskou vodkyňou Denisou Šulcovou sa na Baranie rohy vybral Ladislav Eliaš. Začiatok trasy bol skoro ráno zo Starého Smokovca.

S horskou vodkynou na Baranie rohy 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na trase Starý Smokovec – Baranie rohy sprevádzala Ladislava Eliaša jediná certifikovaná horská vodkyňa na SlovenskuDenisa Šulcová. Tretí člen v partii bol turista Peter Rybár.

S horskou vodkynou na Baranie rohy 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

baranie rohy 1 16x9.jpg.jpeg

Vodkyňa Denisa Šulcová a turisti Peter a Laco sa vo Vysokých Tatrách vybrali na vrchol Baraních rohov, vo výške 2 530 metrov nad morom. Túto túru môžete absolvovať len v sprievode horského vodcu, keďže ide o neznačený chodník. Prestávku si spravili v Baraňom sedle, kde si užili krásne výhľady a zhodnotili, či budú vo výstupe pokračovať.

S horskou vodkynou na Baranie rohy 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vždy je na túre dobré zvážiť svoje sily a kondíciu. Ak nestačia, radšej skúste výstup nabudúce. Tentoraz sa teda výstup na vrchol nepodaril. Počasie síce bolo výborné, ale kondične by túru až na vrchol nezvládol. Horskej vodkyne Denisy Šulcovej sa v Baraňom sedle spýtal na pekné výhľady.

S horskou vodkynou na Baranie rohy 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vo výstupoch s horskými vodcami budeme tento rok v Rádiu Regina Stred pokračovať. Vo februári sa Sylvia Hoffmannová vyberie na Lomnický štít.

IMG_E9754.JPG

Galéria

IMG_E9853.JPG IMG_E9754.JPG IMG_E9752.JPG IMG_E9872.JPG 16x9.jpeg baranie rohy 16x9.jpeg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame