S horským vodcom na Lomnický štít

S horským vodcom na Lomnický štít

Aký bol výstup s horským vodcom na Lomnický štít?

Výstup s horským vodcom na Lomnický štít má dve výhody: Do slušnej nadmorskej výšky nás z Tatranskej Lomnice vyvezú lanovky (i keď, samozrejme, môžete si to celé odkráčať pešo. Lenže dni sú ešte stále krátke, tak to neodporúčame). Druhá výhoda: Na štíte sa môžete zohriať v teple a doplniť tekutiny či cukry, aj keď ich so sebou nenosíte. Ale nepredbiehajme: Sylvia Hoffmannová nahrávala výstup ešte pred poslednou periódou sneženia a tak horský vodca Daniel Mahdal mohol skonštatovať:

S horským vodcom na Lomnický štít Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Lomnický štít má 2 634 nadmorských metrov, je druhý najvyšší vo Vysokých Tatrách, o 21 metrov nižší ako Gerlach. Hore sa dá dostať ľahko: kabínkovou lanovkou. Alebo trochu ťažšie: s horským vodcom. Na rozdiel od lanovky sa na túre dozviete viac o tom, ako sa hýbať v mačkách v snehu a v strmom teréne a množstvo iných užitočných vecí, ktoré sa vám zídu aj pri obyčajnej túre.

Snímka 1.jpg

Galéria

Snímka 8.jpg Snímka 17.jpg Snímka 1.jpg Snímka 2.jpg Snímka 4.jpg Snímka 5.jpg Snímka 6.jpeg Snímka 7 16x9.jpeg Snímka 9 16x9.jpeg Snímka 10 16x9.jpeg Snímka 14 16x9.jpeg Snímka 12 16x9.jpeg Snímka 15 16x9.jpeg Snímka 20.jpg Snímka 19.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame