Na uvedení knihy Jany Kuricovej Na dno duše v Banskej Bystrici

Na uvedení knihy Jany Kuricovej Na dno duše v Banskej Bystrici

 Prednedávnom sa v Banskej Bystrici konalo stretnutie ľudí, ktorí sa dovtedy poznali len prostredníctvom skupiny Depresia na internetovej sociálnej sieti, kde sa navzájom zverovali so svojimi trápeniami.  Banskobystričanka Janka Kuricová, v nej uverejňovala svoje básne, ktoré jej pomáhali vyrovnať sa so stratou svojho syna. Mladého drogovo závislého človeka, ktorý sa pred dvomi rokmi predávkoval. Jej básne pomáhali v boji s depresiou aj ďalším členom skupiny a tak sa rozhodli zorganizovať zbierku na knižné vydanie jej poézie. Ako zaznamenala Katarína Kovačechová, na uvedenie knihy prišli teda ľudia z rôznych kútov Slovenska. Svojím spevom umocnila atmosféru nevidiaca Emka Kováčiková z Partizánskeho.

Na dno duše I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka sa pomocou poézie vyrovnávala s depresiami, ktoré ju trápili odkedy sa pred dvomi rokmi smrteľne predávkoval jej drogovo závislý syn Dominik. Na stretnutí bola aj Katarína Kovačechová.

Na dno duše II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento príbeh je smutný, ale zároveň dáva nádej, že človek v ťažkých chvíľach nájde okolo seba ľudí, o ktorých sa môže oprieť.

Galéria

jana kuricová.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame