Prišli sme k vám na koledu

Prišli sme k vám na koledu

Štúdio RTVS v Banskej Bystrici pozýva na ďalší koncert cyklu Hrajteže mi, hrajte

Aj v tomto roku v predvianočnom čase, v piatok 8. decembra 2023 o 19:00 uvedieme v Evanjelickom kostole v Lazovnej ulici v Banskej Bystrici verejnú rozhlasovú nahrávku vianočného koncertu Prišli sme k vám na koledu.

Zaznejú koledy, vianočné piesne, aj tradičné vinše z viacerých rázovitých lokalít stredného Slovenska - z Liptova, Turca, Gemera, stredného Pohronia, ale aj Slovákov žijúcich v zahraničí, krajanov z Vojvodiny zo Srbska. Naše pozvanie účinkovať prijali Folklórne združenie Stráne z Važca, Ľudová hudba Ondreja Hlaváča a speváčky z folklórneho súboru Dubina z Rožňavy, detský folklórny súbor Dratvárik zo Slovenskej Ľupče, Leonóra Súdiová a ľudová hudba Súdiovcov zo Selenče, Dulickí pastieri, ale aj folklórna skupina z Podhradia a ľudová hudba Podhradská muzika. Zostrih koncertu odvysielame na Rádiu Regina Stred na Štedrý deň o 17. hodine.

Našim poslucháčom ponúkame aj možnosť zapojiť sa do súťaže o dve vstupenky v relácii Ráno s Rádiom Regina Stred 18.11., 25.11 a 2.12 2023, ale aj v televíznej Regine v utorok 28.11.2023.

R Regina Stred_Vianocny koncert_2023_A3_PRESS_page-0001.jpg 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame