Deň advokácie

Deň advokácie

Komu vedia pomôcť v rámci Dňa advokácie?

24. apríla 2024 bude na Slovensku prebiehať Deň advokácie. Pri tejto príležitosti ponúknu advokáti pre občanov v 18 mestách naprieč celou krajinou bezplatné právne poradenstvo. Viac povedali priamo u nás v štúdiu advokáti JUDr. Blanka Gondová a JUDr. Ľubomír Hrežďovič. Dátum nie je náhodný - Slovenská advokátska komora ho vybrala cielene. Prečo? Aj na to sa pýtala Petra Jusková.

Den advokacie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach, Malackách, Michalovciach, Nitre, Novom Meste nad Váhom, Pezinku, Poprade, Prešove, Ružomberku, Senci, Stropkove, Topoľčanoch, Trebišove, Trenčíne, Trnave a Žiline. Tímy advokátov budú v týchto mestách k dispozícii bezplatne pomáhať každému, kto prejaví záujem, a to v čase od 9.00 do 14.00 hod.

V roku 2023 sa zapojilo v rámci podujatia viac ako 120 členov Slovenskej advokátskej komory a možnosť bezplatného poradenstva využilo takmer 700 občanov, ktorí potrebovali poradiť. Aj tento rok pripravujú podujatie tak, aby mohli poradiť pokiaľ možno každému, kto o to prejaví záujem.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame